Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Enkele buien, vanmiddag in het noorden kans op onweer
Vandaag
Buien, vanmiddag in het noorden kans op onweer. Vanavond verdwijnen de buien. Morgen af en toe zon, in de middag enkele lichte buien.

[Waarschuwingen] Momenteel zijn er geen waarschuwingen van kracht.

[Vanochtend] komt er een enkele bui voor. Het is half tot zwaar bewolkt. De wind waait uit het zuidwesten en wordt overal matig. [Vanmiddag] ontstaan er meer buien. Het noorden krijgt de meeste buien, met een kans op onweer en windstoten. Af en toe is er zon. De matige wind komt uit het westen. De middagtemperatuur varieert van 18°C aan zee tot 23°C in het oosten en zuidoosten. [Vanavond] verdwijnt de meeste bewolking. Het wordt overal droog. Er staat weinig wind.

[Komende nacht] is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 8°C landinwaarts en 15°C aan de kust. Er is weinig wind.

[Morgenochtend] is het half tot zwaar bewolkt en droog. De wind is zwak tot matig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig. [Morgenmiddag] is het half tot zwaar bewolkt. Er is ook ruimte voor de zon. In de zuidoostelijke helft ontstaan er enkele lichte buien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden en 24°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig. [Morgenavond] is het half tot zwaar bewolkt. Eerst zijn er nog enkele buien, maar deze verdwijnen. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig en waait uit het westen. (Bron: KNMI)

 40%  10°C / 22°C  W  4bft  40%  0/3mm

De komende dagen
Af en toe zon en overwegend droog. Vooral het noordoosten maakt donderdag en vrijdag kans op wat regen. De middagtemperaturen liggen rond 22°C. Er worden voorlopig geen waarschuwingen verwacht.
Ma
10/22°C
3mm
40%
4bft
W
40%
Di
13/19°C
0mm
20%
3bft
W
40%
Wo
11/20°C
1mm
20%
3bft
NW
30%
Do
15/21°C
1mm
20%
3bft
NW
30%
Vr
15/22°C
1mm
10%
3bft
NW
40%
Za
14/22°C
0mm
10%
3bft
NW
40%

Langere termijn
Weinig verandering. Vanaf zondag 10 juli neemt de kans op zomerse temperaturen toe naar 30-40% (in het oosten en zuidoosten naar 60%).Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Table

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter