Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Vannacht droog, overdag van het noordwesten uit perioden met regen
Vandaag
Vannacht droog. Vanaf de ochtend perioden met regen, in het noordwesten overdag vrij veel wind. Donderdag buien, ook af en toe zon.

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vannacht] is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten.

[Vanochtend] is het bewolkt met aanvankelijk misschien nog even de zon. Vanuit het westen raakt het geheel bewolkt en gaat het regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, in het westen en noorden geleidelijk vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig, later langs de noordwestkust mogelijk hard, windkracht 7. [Vanmiddag] blijft het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7. [Vanavond] is het bewolkt en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

[Komende nacht] regent het eerst flink door. Van het westen uit wordt het overwegend droog met nog enkele buien. Het is zacht met een minimumtemperatuur rond 10°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig en af en toe hard, windkracht 6 à 7.

[Morgenochtend] schijnt de zon af en toe en komen er buien voor. In het noordwesten is het vaker droog en zijn er zonnige perioden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6. [Morgenmiddag] is er af en toe zon en komen er buien voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6. [Morgenavond] wordt de bewolking van het zuidwesten uit dikker en gaat het vrijwel overal regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

 20%  10°C / 14°C  ZW  5bft  90%  6/10mm

De komende dagen
Zeer wisselvallig met dagelijks regen of buien en tot en met zaterdag ook vrij veel wind. Maandag tijdelijk minder regen. Maximumtemperaturen rond normaal, minimumtemperaturen ruim boven normaal. Vanaf het weekeinde doet de temperatuur geleidelijk een stapje terug. De kans op waarschuwingen is voorlopig niet groot.
Do
10/14°C
10mm
90%
5bft
ZW
20%
Vr
9/15°C
5mm
80%
5bft
ZW
40%
Za
8/13°C
7mm
80%
5bft
W
30%
Zo
6/10°C
6mm
70%
4bft
N
30%
Ma
2/8°C
3mm
60%
4bft
NW
40%
Di
1/10°C
4mm
60%
4bft
W
40%

Langere termijn
Het blijft wisselvallig met dagelijkse neerslagkansen van 50-60%. Er is een vrij grote kans (60-70%) op temperaturen beneden normaal, met 10-20% kans op vorst in de nacht.Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Table

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter